Startsiden

Prep av løyper

Kart/Løyper

Avstander

Distansemerket

Åpen dato

Meny / Priser

Hyttas historie

Drift av hytta

Vannforhold

Været i dag

Om Rotary

Bli medlem?GREINEMILA

 


Har du lyst til å være med?
Ta gjerne kontakt med oss for uforpliktende samtale om hva vi driver med i lokalmiljøet eller i prosjekter i andre land. Hvis du synes dette høres spennende ut vil du bli invitert med på noen møter. Her kan du selv finne ut hva vi driver med og om du passer inn i vårt miljø. Vi trenger aktive, engasjerte medlemmer!
Mer informasjon finner du på www.bvrk.org.

Rotary er en verdensomspennende yrkesbasert organisasjon med utstrakt lokal virksomhet. Medlemmene innehar gjerne ledende stillinger eller fremstår på annen måte som ressurspersoner i yrkesmessig sammenheng. Det er mer enn 1,2 millioner rotarianere i verden, og i Norge er det om lag 13 000 medlemmer, fordelt på 275 klubber. Klubbene er politisk nøytrale og er åpne for alle - uansett kjønn, rase eller kultur.

Rotarys store internasjonale prosjekt er Polio Pluss hvor Rotary er den største ikke regjeringsbaserte bidragsyter til den globale utryddelsen av polio. Organisasjonen har til nå brukt nærmere fem milliarder kroner på utryddelsen av polio over hele verden.

Rotary arbeider også for internasjonal forståelse og fred gjennom vennskap over landegrensene blant mennesker med ulike yrker. Vi lanserer derfor flere utvekslingsprogram hvert år.

Send oss en email om du vil vite mer om medlemskap i Bærums Verk Rotary Klubb - her


 


  


 

Interessert i Rotary ?