Startsiden

Prep av løyper

Været i dag

Kart/Løyper

Avstander

Distansemerket

Åpen dato

Meny / Priser

Hyttas historie

Drift av hytta

Vannforhold

Om Rotary

Bli medlem? 


Bærums Verk Rotary Klubb ble etablert i 1990 og har for tiden 37 medlemmer. Vi møtes på torsdager på Bærums Verk Eldresenter i Lommedalen til sosial prat kl 18.15. Selve møtet starter kl 18.30 og varer én time.

Vi legger vekt på varierte møter basert på egne krefter eller foredragsholdere hentet utenfra. På møtene forbereder vi også våre aktiviteter, som Greinehytte - prosjektet, internasjonale prosjekter, ungdomsutveksling og andre adhoc-aktiviteter i nærmiljøet.

For å nå Rotarys hovedmål om å være en organisasjon som skal yte noe for andre - både nasjonalt og internasjonalt, har klubben fra starten engasjert seg i ulike prosjekter, både i nærmiljøet og utenfor landets grenser.

Klubben har gjennomført flere prosjekter i Litauen. I ett av disse ga vi støtte og opplæring til journalister i avisbedriften ”Klaipeda” som var sterkt engasjert i å fremme demokrati og samfunnsopplysning i landet. I flere år har vi støttet barn og personell ved et tuberkulosesykehus i byen Klaipeda med medisinsk utstyr, klær og leker. For tiden støtter vi virksomheten til SOS – barnebyer i Litauen.


 


  


 

     Oppdatert   22.01.2023 14:33:19
Rotary i Lommedalen